scale-up

 

Scale-Up helpt bedrijven uit de Clean Tech te groeien en het grote bedrijfsleven groener en duurzamer in te kopen.

Scale Up

Met Scale Up naar een duurzamer en groener bedrijf

Scale-Up is een samenwerking tussen cleantech clusters uit Nederland, Engeland, België, Denemarken en Zweden, met als initiatiefnemers de gemeente Rotterdam en Clean Tech Delta. Via dit programma wordt het grote bedrijfsleven geholpen om meer groene producten van innovators in te kopen. Tegelijkertijd worden jonge bedrijven geholpen om te groeien en de economie te verduurzamen.

Scale-Up: hoe werkt het?
Scale-Up zorgt voor een goede match en warme lead tussen MKB-bedrijven en corporates. Hiervoor wordt de inkoopbehoefte van vijftig innovation hungry corporates in beeld gebracht, zodat innovatieve producten en diensten van MKB-bedrijven op maat kunnen worden aangeboden.

Daarnaast worden er MKB-reisvouchers beschikbaar gesteld om persoonlijke ontmoeting met corporates gevestigd in één van de andere deelnemende landen mogelijk te maken. In drieënhalf jaar krijgen minimaal driehonderd MKB-bedrijven ondersteuning en worden vijftig Meet the Buyer-events georganiseerd.

In de regio Rotterdam maar ook daarbuiten spelen intermediairs zoals Stichting Venture Café, Erasmus Centre for Entrepreneurship en FME Rijnmond een centrale rol bij de matchmaking. Internationaal is er samenwerking met CLEAN (DK), Cambridge Cleantech (GB), Cleantech Inn (S) en i-Cleantech Vlaanderen (B). Scale-Up wordt gefinancierd vanuit het European Regional Development Fund: Interreg.

Aanvullende informatie

Voor direct contact, mail naar scaleup@rotterdam.nl
Informatiebrochure voor MKB-bedrijven
Informatiebrochure voor corporates

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken